10
Δεκ.
07

Γκαζοχώρι

Στο «δεξιό» πεζοδρόμιο το σύνθημα:

«ΈΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ»

Στο «αριστερό» πεζοδρόμιο το σύνθημα:

“yikma dunyami yaluaririm”

“σας ικετεύω μην καταδαφίζεται τον κόσμο μου”

 

gkazi.jpg

Φωτό:  Δίκτυο Νομαδικής Αρχιτεκτονικής 

 

Στη μέση οι άνθρωποι: οι  άπολεις και οι  συμπολίτες 

όλοι «εμείς» και οι «άλλοι»…

Advertisements

1 Response to “Γκαζοχώρι”


 1. 1 Ανώνυμος
  Δεκέμβριος 11, 2007 στο 12:50 πμ

  Κάνε το καλό και ρίξ’το στο Karma Effect!

  Το Karma Effect, δίνει τη δύναμη στον καθένα μας να συμβάλλει με θετικό και δημιουργικό τρόπο στη βελτίωση της ζωής του και των γύρω του, ακόμα και του πλανήτη συνολικά! Η υπηρεσία αυτή, στην οποία έχει πρόσβαση ο καθένας μέσω internet στο http://www.karmaeffect.org/beta, ασπάζεται τη φιλοσοφία «η ισχύς εν τη ενώσει» και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα κίνημα θετικής δράσης. Άνθρωποι από όλη τη χώρα, και όλο τον κόσμο στην συνέχεια, μπορούν να προτείνουν κάποια δράση αυτοβελτίωσης, τεχνολογική, φιλανθρωπική, οικολογική, ή άλλη, την οποία θα πραγματοποιούν υπό την προϋπόθεση ότι ένας αριθμός ατόμων που θα ορίζουν θα δεσμεύεται να πραγματοποιήσει το ίδιο. Εφόσον συγκεντρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός ανθρώπων η δράση θα πραγματοποιείται από τα μέλη της ομάδας. Η ύπαρξη άλλων ανθρώπων θα παρέχει την υποστήριξη αλλά και την κοινωνική διάσταση ώστε να πολλαπλασιάζεται το όφελος αλλά και η διασκέδαση της ομάδας! Ετσι π.χ. θα μπορεί κάποιος να δεσμευτεί να κόψει το κάπνισμα αν άλλοι 20 άνθρωποι κάνουν το ίδιο, ώστε να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα αλληλοϋποστηρίζεται μέσω διαδικτύου. Ή μπορεί να δεσμευτεί ότι θα δωρίσει 50 ευρώ για ένα καλό σκοπό, μόνο αν άλλα 10 άτομα κάνουν το ίδιο, μαζεύοντας ένα σημαντικότερο ποσό από ότι αν θα είχε δράσει μόνος του. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!

  Το Karma Effect θέλει να δώσει το έναυσμα για να γίνονται όλο και περισσότερες καλές δράσεις, προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα, το χρόνο, τους πόρους και τον τρόπο ζωής μας. Πιστεύοντας ότι το καλό μπορεί να είναι μεταδοτικό και παράλληλα διασκεδαστικό, στοχεύει να δημιουργήσει ένα μοντέρνο, νεανικό, υψηλής τεχνολογίας χώρο, καθώς και μια κοινότητα φανατικών χρηστών, όπου οι καλύτερες δράσεις θα επιβραβεύονται με δώρα, ενώ θα μπορεί κανείς να παρακολουθεί σε ποιά «πίστα» καλοσύνης βρίσκεται.

  Αν λοιπόν υπάρχουν πράγματα για τα οποία θα ήθελες να κάνεις κάτι, αλλά πάντα το αναβάλλεις γιατί μοιάζει δύσκολο ή βαρετό, μόλις ξέμεινες από δικαιολογίες γιατί το Karma Effect ΣΟΥ δίνει τη δύναμη να αλλάξεις τον πλανήτη!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


ταχυδρομείο

manosnik@gmail.com


ask2use.com: Επιτρ�πεται η αντιγραφή όλου του κειμ�νου
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή
ask2use.com: Μόνο για μη-κερδοσκοπική χρήση
ask2use.com: Υποχρεωτική η αναφορά πηγής
ask2use.com: Δεν είναι απαραίτητη η άδεια
Επικοινωνήστε με τον δημιουργό!

Χτύπα με

 • 8,768
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: